جونم براتون بگه که اولین باری که این ژله خوشگل رو درست کردم با شیر و شکر و ژلاتین بود تا اینکه یه روز اتفاقی سر از یه وبلاگ خوشمزه درآوردم و دیدم یه دستور دیگه واسه ژله پایه این دسر داده. این بود که اینبار از این روش استفاده کردم و نتیجه هم عاااااااااالی بود. 

مواد لازم:

ژله های رنگی: 5 بسته در رنگهای مختلف. من از زرد، نارنجی، قرمز، سبز و آبی استفاده کردم ...کمتر هم میشه

آب جوش: 1 لیوان برای هر بسته

شیر: 2 لیوان سرد + 1 لیوان داغ

پودر ژلاتین: 3 ق غ

شیر عسلی: نصف قوطی

طرز پخت:

اول از همه قالبی که واسه این کار درنظر گرفتین رو آب بزنین و خالی کنین و بذارین داخل فریزر. هر بسته ژله رو جداگانه توی 1 لیوان آب داغ خوب حل کنین و به شکل بن ماری یا توی مایکروفر به محلول صاف و یکدستی برسین. هرکدوم رو توی یه ظرف مستطیلی ترجیحا متوسط (واسه اینکه لایه نازک نشه) بریزین و بذارین توی یخچال تا ببنده. (من یه شب تا صبح گذاشتم) دقت کردین که من اسمی از آب سرد نیاوردم... درسته ... چون میخوایم قطعات رنگی خوب سفت بشه دیگه از آب سرد استفاده نمی کنیم.

پودر ژلاتین رو با 1 لیوان شیر سرد مخلوط کنین و خوب هم بزنین.

حالا 1 لیوان شیر داغ بریزین توش و به روش بن ماری یا مایکروفر به مدت 1 دقیقه اجازه بدین تا ژلاتین حل بشه.

حالا نصف قوطی شیرعسلی رو بریزین و هم بزنین و بعد 1 لیوان شیر سرد اضافه کنین و بیرون یخچال بذارین تا سرد سرد بشه.... توی یخچال نذارینا.... می بنده بعد بیا و درست کن.......... گفته باشم !!!!!!!!

من نمی دونم چرا توی عکسهام از قوطی شیرعسلی ردی نیست، یادم باشه یه عکس از این خوردنی رویایی بذارم اینجا

توجه توجه» این عکسی که اینجا می بینین همون شیر عسلیه که گفتم! امروز که اینو نوشتم و پست کردم فیس ...دوستی ازم درباره شیرعسل پرسید و منم به همسری که بیرون بود زنگ زدم که یکی بگیره! آخه اون نصفه دیروزی رو دختری زودی خورد و قوطیشم سر به نیست شد!!! بهرحال این اونیه که من استفاده کردم..اما میدونم مارکهای مختلفی داره

خب......اون ژله رنگی ها رو از یخچال بیرون بیارین و با چاقو به شکل مکعب برش بزنین. اگه منظم نشد اشکال نداره..مهم نیست اصلا.

قالب رو از فریزر دربیارین و این تکه های ژله رو بصورت درهم و جوری که رنگهای یکسان پهلوی هم نباشن توش می ریزیم. من چون قالب بزرگ نداشتم از 2 تا قالب استفاده کردم. قالب مستطیل رو کیسه سلفون داخلش کشیدم و بعد ژله ها رو توش ریختم

قالب که پر شد، ژله پایه تون که بایدخوب خوب خنک شده باشه رو داخلش بریزین و یه تکون بدین تا هوای لابلاشون خارج بشه و درنهایت روی ژله تون حباب ظاهر نشه... دقت کنین اگه هنوز گرمه نریزینا... چون بقیه ژله ها رو آب می کنه و رنگ سفید بیس خراب میشه. پس صبور باشین!

اینجا شارژ دوربینم تموم شد و نتونستم عکس بگیرم.....باز خدا رو شکر توی این مرحله خاموش شد!

حالا قالب رو بذارین توی یخچال و برین بخوابین که هی وسوسه نشین!!

فردا شده دیگه ....واسه درآوردنش از قالب، ظرف موردنظرتون و یه حوله آشپزخونه دم دستتون باشه. سینک ظرفشوییتون رو یا یه ظرف بزرگنر از قالب رو آب گرم بریزین و قالب رو واسه چند لحظه توی آب بذارین و در بیارین. ظرف رو روی قالب بذارین و با حوله بیرون قالب رو خشک کنین و حالا برش گردونین. به همین راحتی! (اگه در نیومد دوباره اینکارو تکرار کنین. اما مراقب باشین ژله تون آب نشه.) ژله تون رو برای مدت کوتاهی دوباره بذارین توی یخچال تا شوکی که در اثر آب گرم بهش دادین از تنش خارج بشه!!!

اون قالبی رو هم که سلفون گذاشته بودم توی ظرف برگردوندم و سلفون رو از روش برداشتم.

حالا زمان اون رسیده که هی ژله خوشگلتون رو نگاه کنین و قربون صدقه ش برین!!

باید بگم که این ژله خوشگل، واقعا خوشمزه هم بود...مخصوصا اون ژله سفیدش که با شیرعسلی درست شد. بهرحال...اگه حال و حوصله دارین و صد البته وقت کافی، شک نکنین واسه درست کردنش، مخصوصا واسه مهمونی ها خیلی شیک و خوشگل و صد البته خوشمزه ست.

واسه برش زدنش چاقوتون رو خیس کنین تا برشهای تمیزی داشته باشین.

ببینین از هر طرف که قاچ بشه خوشگله

اینم مال شما ............ نوش جان

مرسی ازطیبه جون هنرمند که همه جوره عاشق کاراش شدم


دسته بندی : دسر
تاریخ: 0:32 - جمعه 27 خرداد1390 | نویسنده: هانی شف |
اگه از این دستور استفاده کردین عکسش رو برام ایمیل کنین تا توی آلبوم هنرهای شما5 بذارم


 

» بورک گوشت سیگار ( یکشنبه 30 شهریور1393 )
» آلفردو چیکن پاستا (پاستا مرغ با سس آلفردو) ( جمعه 14 شهریور1393 )
» شال و کلاهی برای گرم کردن دل های نیازمندان ( سه شنبه 11 شهریور1393 )
» کرم شیرعسلی ( چهارشنبه 5 شهریور1393 )
» کیک باب اسفنجی ( جمعه 31 مرداد1393 )
» نان پنجره ای ( پنجشنبه 23 مرداد1393 )
» کمپوت گیلاس ( یکشنبه 19 مرداد1393 )
» پیراشکی گوشت و قارچ ( پنجشنبه 16 مرداد1393 )
» خمیر پیراشکی ( چهارشنبه 15 مرداد1393 )
» بیسکویت کره ای ساده ( دوشنبه 6 مرداد1393 )
» مارمالاد انبه ( چهارشنبه 1 مرداد1393 )
» کتلت لپه ( سه شنبه 24 تیر1393 )
» اسلایس حلوا (حلوا برشی) ( یکشنبه 22 تیر1393 )
» هلیم گندم با بلغور ( سه شنبه 17 تیر1393 )
» آش گوجه 2 ( شنبه 14 تیر1393 )
» قارچ پلو ( سه شنبه 10 تیر1393 )
» شیربرنج شکلاتی ( شنبه 7 تیر1393 )
» مافین دونات ( پنجشنبه 1 خرداد1393 )
» قلیه بادمجان ( یکشنبه 28 اردیبهشت1393 )
» راهنمای تصویری استفاده بهینه از وبلاگ ( دوشنبه 22 اردیبهشت1393 )

 



هانی شف
یک گیلانی (رشت) ساکن زاهدان هستم..از بالای نقشه افتادم این پایین!! عاشق آشپزی و کشف طعم های جدیدم ...همسرم دستپختم رو خیلی دوست داره و دخترکی دارم که عاشق کار کردن با منه و پسرکی که عاشق بهم ریختن آشپزخونمه! اینجا اومدم تا آرشیوی از کارهام داشته باشم به این امید که یه روزی به درد دختر عزیزم و حتی پسرگلم بخوره...
اگه یه زمانی خواستین مطلبی از اینجا بردارین لینک اینجا رو فراموش نکنین ..درغیر اینصورت برای همیشه خودتون رو مدیونم کردین
ایمیل : Email Icon by Parstools.com


 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...