دستورای مختلفی برای پن کیک هست که من اینو برای پایه پن کیک ها استفاده می کنم..هم ساده ست  هم نتیجه ش خیلی با کیفیت و خوبه و هم چون پایه ست میشه به راحتی به کاکائویی، میوه ای و ... تغییرش داد. قبلا یه مدل پنکیک کدو حلوایی هم گذاشته بودم..این خیلی آسونتر و ساده تر از اونه


دسته بندی : شیرینی، بیسکویت، شکلات
تاریخ: 9:20 - جمعه ۲۸ تیر۱۳۹۲ | نویسنده: هانی شف | ادامه نوشته...
اگه از این دستور استفاده کردین عکسش رو برام ایمیل کنین تا توی آلبوم هنرهای شما5 بذارم


 


اینجا که من هستم غذای محلی خاصی نداره (خود زاهدان رو می گم) یکی همین کشکه و یه آبگوشت زابلی که فرقش توی ادویه آچاری هست که استفاده میشه و ضمن اینکه با جوجه محلی هم درست می کنن علاوه بر گوشت..بماند غذاهای بلوچستان که بسیار خوشمزه هست و من جدیدا از طریق یکی از پیج های خوب آشپزی یادشون دارم می گیرم.... خب این که الان می بینین کشک زرد هست که زابلی ها ( یا به قول خودشون سیستانی ها) خیلییییییی بهش ارادت دارن و بیشتر هم صبحانه روزهای سرد پاییز یا زمستون می خورن و بازم به قول خودشون تا شب دیگه سیرن ...حالا نه واقعا تا شب ها...منظور اینه که سنگینه و سیر می کنه

دسته بندی : غذاهای بدون گوشت
آشپزی با: کشک تاریخ: 19:40 - دوشنبه ۱۷ تیر۱۳۹۲ | نویسنده: هانی شف | ادامه نوشته...
اگه از این دستور استفاده کردین عکسش رو برام ایمیل کنین تا توی آلبوم هنرهای شما5 بذارم


 

اون ظرف میوه ای که برای هستی و مانی درست کرده بودم رو یادتونه؟


دسته بندی : صبحانه، میان وعده
آشپزی با: میوه تاریخ: 10:2 - شنبه ۲۶ اسفند۱۳۹۱ | نویسنده: هانی شف | ادامه نوشته...
اگه از این دستور استفاده کردین عکسش رو برام ایمیل کنین تا توی آلبوم هنرهای شما5 بذارم


 

اول بگم اسم این پست رو نخونین : آبِ آلبالو ها ...کسره ندین به "آب"...پشت سر هم بخونین :))

هر شهری و هر خانواده ای یه چیزهای خاصی دارن برای پذیرایی ز مهمانهای نوروزی جدای از آجیل و شیرینی...اصلا همون شیرینی هم لوکالیزه میشه...یعنی اینکه بومی ممیشه، محلی میشه... حالا اینا رو گفتم که به این برسم که یکی از خوردنی های خوشمزه عید توی خونه ما (همون خونه مامانم اینا) همین آب آلبالو هست که هرررررر سال مامانم درست می کنه و عشاق سینه چاک خودشو داره...اولی و مهم ترینشون هم همسری بنده ست


دسته بندی : صبحانه، میان وعده
تاریخ: 10:27 - سه شنبه ۲۲ اسفند۱۳۹۱ | نویسنده: هانی شف | ادامه نوشته...
اگه از این دستور استفاده کردین عکسش رو برام ایمیل کنین تا توی آلبوم هنرهای شما5 بذارم


 

این روزها مشکلی برای من و دوستانم پیش اومده که هییییییییییییچ دست و دلم به وبلاگم نمیره از طرفی هم همه وقت و انرژیم رو سر اون موضوع گذاشتم...شاید بیام و توی یه پست بنویسم براتون و ازتون کمک هم بخوام...این پست رو ولی چون پنجشنبه آماده کرده بودم و نوشته بودم دارم میذارم آپ شه و می گم بهتون که فعلا نمی تونم نه کامنت جواب بدم نه پست جدید بذارم...اما منتظرم باشین..پیشاپیش شرمنده تک تکتون هستم که نمی تونم  جواب بدم فعلا

پنکیک ها یا کیک های تابه ای، دستورات ساده ای از کیک ها هستن که مثل کاکای ما رشتی ها توی تابه درست میشه روی گاز...با انواع مربا و مارمالاد و عسل هم برای صبحانه سرو میشه و تنوع خیلی زیادی توی دستوراتش هست


دسته بندی : شیرینی، بیسکویت، شکلات
آشپزی با: کدو حلوایی تاریخ: 10:42 - یکشنبه ۱۳ اسفند۱۳۹۱ | نویسنده: هانی شف | ادامه نوشته...
اگه از این دستور استفاده کردین عکسش رو برام ایمیل کنین تا توی آلبوم هنرهای شما5 بذارم


 

دختر من عااااشق هلیم شکریه..اینکه می گم "شکری"..به خاطر اینه که اینجا که من هستم یه نوع هلیم دیگه دارن که شیرین نیست و مخلفاتشم بیشتره و اونم خیلیییییییییی خوشمزه ست و بیشتر هم برای محرم و ماه رمضان و نذری درست میشه ...یادمه اولین بار که کسی برامون هلیم آورده بود من به هوای این حلیم های شیرین خودمون با کلیییییی عشق رفتم طرفش و بعد که دیدمش یکم تو ذوقم خورد ولییییییییییی بعدش که خوردم کلیییییییییییی عاشقش شدم و الان یکی از غذاهای محبوب منه.... اما هستی این حلیم رو ، که به قول خودش می گه: حلیم شکری رشت، خیلی بیشتر دوست داره...حالا بیا بهش ثابت کن : این موضوع که هربار رشت میریم اونجا حلیم خوشمزه می خوریم دلیل این نیست که این حلیم مال رشت باشه... حلیم محمود توی رشت خیلی معروفه آخه...خلاصه در راستای این عشق دخملی و باباش و از اونجایی که یکی دو سالی میشه تو حلیم فروشی های اینجا بالاخره این نوع حلیم هم راه پیدا کرده امااااااا توی یکی دوباری که گرفتیم متوجه شدم حتی سر سوزنی کیفیت و مزه واقعی رو نداره و شخصا معتقدم اونا از آرد استفاده می کنن، بر آن شدم که خودم دست به کار بشم و این دخملی رو خوشحال کنم و صد البت باباش و داداشش و خودمم و هکذا :)))))) و اینگونه شد که بنده به فناوری هلیم پزی هم دست یافتم :))))))


دسته بندی : آش، سوپ، آبگوشت
آشپزی با: گوشت, گندم تاریخ: 7:10 - چهارشنبه ۹ اسفند۱۳۹۱ | نویسنده: هانی شف | ادامه نوشته...
اگه از این دستور استفاده کردین عکسش رو برام ایمیل کنین تا توی آلبوم هنرهای شما5 بذارم


 

» شیرینی برنجی (نان برنجی) ( شنبه ۲۳ اسفند۱۳۹۳ )
» شیرینی مربایی (شیرینی مشهدی، شیرینی آلمانی) ( شنبه ۲۳ اسفند۱۳۹۳ )
» شیرینی پادرازی ( پنجشنبه ۱۴ اسفند۱۳۹۳ )
» شیرینی بادام هندی پودری ( پنجشنبه ۱۴ اسفند۱۳۹۳ )
» خمیر فوندانت ( چهارشنبه ۱ بهمن۱۳۹۳ )
» پیتزا قالبی ( دوشنبه ۲۹ دی۱۳۹۳ )
» من هستم بوخودااااا :) ( سه شنبه ۱۶ دی۱۳۹۳ )
» انارپلو با مرغ ( دوشنبه ۱ دی۱۳۹۳ )
» کاپ کیک هندوانه (کیک با پودر ژله) ( یکشنبه ۱۶ آذر۱۳۹۳ )
» چیزکیک ساده قلب ( چهارشنبه ۷ آبان۱۳۹۳ )
» تزیین کیک با تنالیته بنفش ( چهارشنبه ۳۰ مهر۱۳۹۳ )
» کوکی هویج ( پنجشنبه ۱۷ مهر۱۳۹۳ )
» خورش هویج 2 ( یکشنبه ۶ مهر۱۳۹۳ )
» کاپ کیک ساده هل و گلاب ( چهارشنبه ۲ مهر۱۳۹۳ )
» بورک گوشت سیگار ( یکشنبه ۳۰ شهریور۱۳۹۳ )
» آلفردو چیکن پاستا (پاستا مرغ با سس آلفردو) ( جمعه ۱۴ شهریور۱۳۹۳ )
» شال و کلاهی برای گرم کردن دل های نیازمندان ( سه شنبه ۱۱ شهریور۱۳۹۳ )
» کرم شیرعسلی ( چهارشنبه ۵ شهریور۱۳۹۳ )
» کیک باب اسفنجی ( جمعه ۳۱ مرداد۱۳۹۳ )
» نان پنجره ای ( پنجشنبه ۲۳ مرداد۱۳۹۳ )

 



هانی شف
یک گیلانی (رشت) ساکن زاهدان هستم..از بالای نقشه افتادم این پایین!! عاشق آشپزی و کشف طعم های جدیدم ...همسرم دستپختم رو خیلی دوست داره و دخترکی دارم که عاشق کار کردن با منه و پسرکی که عاشق بهم ریختن آشپزخونمه! اینجا اومدم تا آرشیوی از کارهام داشته باشم به این امید که یه روزی به درد دختر عزیزم و حتی پسرگلم بخوره...
اگه یه زمانی خواستین مطلبی از اینجا بردارین لینک اینجا رو فراموش نکنین ..درغیر اینصورت برای همیشه خودتون رو مدیونم کردین
ایمیل : Email Icon by Parstools.com


 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...